Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Začneme se zmrzlinou. Ze smetany vyšleháme tuhou pevnou šlehačku.
Žloutky oddělíme od bílků a z bílků vyšleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s oběma cukry a vodou.
Do šlehačky postupně zamícháme žloutkovou směs a nakonec bílkový sníh. Směs důkladně, ale opatrně promícháme.
Připravíme si formu na zmrzlinu, do které směs nalijeme a uložíme do mrazáku.
Jakmile je zmrzlina tuhá, je čas připravit si k ní rybízovou omáčku. Rybíz důkladně opláchneme vodou a necháme okapat.
Rybíz, cukr a vodu dáme vařit do hrnce. Rybíz vaříme do měkka a jakmile je hotový, odstavíme ho z plotny a ponorným mixérem vše rozmixujeme.
Hotovou omáčku necháme vychladnout. Připravíme si skleničky, do kterých nalijeme trochu omáčky a přidáme kopeček zmrzliny.