Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Čočku dáme vařit do vývaru. Vaříme ji asi 25 minut, dokud není pěkné měkká a vývar skoro vyvařený. Z vývaru by mělo zůstat opravdu minimum.
Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na pánvi. Přidáme drcený česnek a jen krátce orestujeme, aby nám nezhořkl. Přidáme protlak, kmín, papriku, pepř, sůl a sezamová semínka.
Směs necháme vychladnout a nakonec ji smícháme s čočkou. Přidáme vajíčko a vše důkladně promícháme. Ze směsi tvoříme menší karbanátky, které osmažíme z obou stran dozlatova.