Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Do česnekové polévky se hodí vajíčko nebo strouhaný sýr.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Kořenovou zeleninu oloupeme a nastrouháme na jemno. Do hrnce nalijeme trochu oleje a cibuli společně s kořenovou zeleninou osmažíme.
Restovanou zeleninu zalijeme kuřecím vývarem. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme do polévky a vaříme je tak dlouho, dokud nejsou měkké.
Polévku ochutíme majoránkou, kmínem, solí a pepřem. Jakmile jsou brambory hotové, polévku odstavíme a ochutíme ji lisovaným česnekem.
Polévku necháme odstát, ale už nevaříme, aby byla poctivá a silná. Polévku rozmixujeme dohladka. Pečivo, nejlépe den staré, opražíme na pánvi. Jarní cibulku nakrájíme na drobno.
Hotovou polévku podáváme s křupavými krutony a jarní cibulkou.