Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibulku nakrájet na kostičky, osmahnout, přidát zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, může i trochu cukru. Osmahnout a podlit horkou vodou, dusít do změknutí zeleniny.
Pak vybrat koření, zeleninu rozmixujeme, přilijeme smetanu nebo šlehačku trochu zahustít moukou. Dobře povařit, až omáčka dostane tu správnou konzistenci. Dochutit solí, cukrem, citronovou šťávou.
Maso opečeme zprudka na pánvi, vložít do toho zeleninového základu a pečeme v troubě, nebo dusíme na plotně do změknutí masa. Pak přidáme smetanu ke šlehaní a s troškou mouky zahustíme a povaříme.
Podáváme s houskovými knedliky, citronem,brusinkami.