Staňte se absolventy naší Akademie kvality!

Proč je lepší skladovat máslo spíš v lednici než na hlavě? Známe u šunky třídy jakosti od kosti? Mají chovatelé slepic identifikační čísla, stejně jako vejce, která snesou?

Validity: 14.3 - 14.3.2018

Za správné odpovědi odměny

Znáte-li odpovědi na podobné otázky a troufáte si i na řadu dalších, měli byste za to něco dostat. Nejlépe nějakou odměnu. Proto jděte na stránky akademiekvality.cz, vyzkoušejte svoje znalosti ve velkém Akademickém kvízu a vyhrajte!

Soutěžíme o 300 výher

Prvních 100 výherců získá CD Pospolu u stolu, šňůrku na krk, skládací nákupní tašku a magnetku s Klasáčkem. Dalších 200 výherců získá šňůrku na krk, skládací nákupní tašku, sešit a magnetku s Klasáčkem.

Kvalita je víc než cena!

Čerstvost, zralost, původ, žádné náhražky, poctivé značení – to jsou jen některé z ukazatelů kvality potravin, které jsou pro vás naštěstí čím dál důležitější. Stejně dobře už asi víte, že cena nemusí hrát až takovou roli. Stačí lépe se vyznat ve složení potravin. Poradíme vám na webu akademiekvality.cz.

Kvalitu poznáte na první pohled

Když budete vybírat z těchto značek kvality, pak dostanete na stůl právě a jen potraviny splňující přísné parametry. Podívejte se na web a získáte jasnou představu, čemu dávat přednost tak, aby to bylo podle vaší chuti.

 

Recepty

ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA

PEČENÉ PLNĚNÉ BRAMBORY

ZAPEČENÝ CHLÉB S VEJCEM

JABLEČNÝ BERÁNEK (HRNKOVÝ)

Jak na to

Jak na to

Jak na to

Staňte se absolventy naší Akademie kvality!

Jak na to