Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Proč je lepší skladovat máslo spíš v lednici než na hlavě? Známe u šunky třídy jakosti od kosti? Mají chovatelé slepic identifikační čísla, stejně jako vejce, která snesou?
Za správné odpovědi odměny
Znáte-li odpovědi na podobné otázky a troufáte si i na řadu dalších, měli byste za to něco dostat. Nejlépe nějakou odměnu. Proto jděte na stránky akademiekvality.cz, vyzkoušejte svoje znalosti ve velkém Akademickém kvízu a vyhrajte!
Soutěžíme o 300 výher
Prvních 100 výherců získá CD Pospolu u stolu, šňůrku na krk, skládací nákupní tašku a magnetku s Klasáčkem. Dalších 200 výherců získá šňůrku na krk, skládací nákupní tašku, sešit a magnetku s Klasáčkem.
Kvalita je víc než cena!
Čerstvost, zralost, původ, žádné náhražky, poctivé značení – to jsou jen některé z ukazatelů kvality potravin, které jsou pro vás naštěstí čím dál důležitější. Stejně dobře už asi víte, že cena nemusí hrát až takovou roli. Stačí lépe se vyznat ve složení potravin. Poradíme vám na webu akademiekvality.cz.
Kvalitu poznáte na první pohled
Když budete vybírat z těchto značek kvality, pak dostanete na stůl právě a jen potraviny splňující přísné parametry. Podívejte se na web a získáte jasnou představu, čemu dávat přednost tak, aby to bylo podle vaší chuti.
ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA | PEČENÉ PLNĚNÉ BRAMBORY | ZAPEČENÝ CHLÉB S VEJCEM | JABLEČNÝ BERÁNEK (HRNKOVÝ) |