Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rybu vykucháme, očistíme a lehce ji nařízneme. Řezů uděláme několik, aby se nám lépe grilovala.
Připravíme si misku, kde smícháme citronovou šťávu, trochu oleje, česnek, rozmarýn, sůl a vše promícháme.
Připravenou směsí potřeme důkladně ryby. Nesmíme zapomenout ani na naříznuté části. Necháme ji asi 10 minut odležet.
Mezitím si připravíme zeleninu, kterou pečlivě očistíme. Brambory a rajčata nakrájíme na menší kusy. Brambory ochutíme grilovacím kořením. Zeleninu pokapeme olejem a grilujeme.
Nakonec grilujeme také pražmu. Podáváme ji s grilovanou zeleninou a čerstvým špenátem.