Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Cibuli dáme smažit.
Smažíme ji tak dlouho, dokud nebude lehce nahnědlá. Díky tomu dostane guláš tmavší barvu.
K cibuli přidáme nakrájené maso a osmažíme. Jakmile je maso osmažené, přidáme papriku, kmín, pepř a sůl.
Zamícháme a podlijeme hovězím vývarem a červeným vínem. Necháme povařit.
Přidáme nakrájenou feferonku a majoránku. Guláš necháme vařit, dokud není maso měkké. Podle potřeby dolíváme vývar.
Hladkou mouku smícháme s trochou vody a jakmile je maso hotové, guláš zahustíme. Přidáme lisovaný česnek a sůl podle chuti. Podáváme s čerstvým chlebem.