Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: K terině podávejte okurky a čerstvé pečivo.
Předehřejeme troubu na 180 °C. Rozinky namočíme do brandy a necháme hodinu nasáknout.
Mezitím si rozehřejeme v pánvi sádlo, přidáme cibuli, pokrájené králičí maso a 10 minut opékáme.
Směs v pánvi promícháme s kuřecími játry, mletým masem, portským vínem, smetanou, chilli, skořicí a pistáciovými oříšky. Osolíme, opepříme a přendáme do formy na terinu.
Formy přiklopíme či obalíme alobalem a dáme do pekáče. Kolem nalijeme vařící vodu. Pečeme 120 minut.