Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejprve si na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, zalijeme asi půl litrem vody, přidáme brambory, houby, sůl, pepř, kmín a necháme povařit asi 10 min. Mezi tím si připravíme kvásek na zahuštění. Koupený kvásek, který seženeme v pekařství nebo lokálních obchodech s potravinami ,namočíme do vody tak, aby byl celý ponořený a rozmixujeme dohladka. Potom za stálého míchání vlijeme do polévky a tím ji zahustíme.
Měla by mít přibližně krémovou konzistenci a lehce ulpívat na lžíci. Prostě ani hustá ani řídká. Pak už jen na prepušteném másle umícháme vajíčka a šup s nimi do polévky. Ještě podle potřeby dosolíme, protože brambory pojmou hodně soli a můžeme servírovat.