Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kuřecí prsa omyjte a osušte. Střed prořízněte tak, aby vznikla uvnitř kapsa.
Maso osolte a opepřete ze všech stran, i uvnitř kapsy. Dovnitř vetřete prolisovaný česnek.
Špenát vsypte do cedníku a spařte ho vroucí vodou.
Balkánský sýr a eidam nastrouhejte a smíchejte dohromady.
Sýrem vyložte vzniklou kapsu a přidejte i špenát a plátky mandlí. Pokud budou suroviny špatně držet uvnitř, můžete kapsu zpevnit pomocí párátka.
Na pánvi rozehřejte olej a pomalu v něm smažte kuře kůží dolů.
Až bude kůže zlatavá a křupavá, kuřecí prsa otočte. Poté pár minut restujte.
Podlijte maso vínem, přiklopte a nechte asi 15 minut dusit. V případě potřeby ještě podlijte vodou.
Kuřecí kapsy podávejte s opečenými bramborami.