Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Troubu rozehřejeme na 150 stupňů. Kuřecí kousky omyjeme, osušíme, osolíme, okořeníme, opepříme a dáme do pekáče
Kuřecí kousky zalijeme vínem a vodou a pekáč přikryjeme. Pekáč dáme do trouby a pečeme 4 hodiny
Po 4 hodinách pekáč z trouby vyjmeme, vyjmeme z něj kuřecí díly a necháme znovu vychladnout
Z kuřecích kousků sejmeme kůži, tu vyhodíme a maso oddělíme od kostí
Maso vrátíme do pekáčku výpekem a rozmělníme ho, buď pomocí vidličky, nebo šťouchadla na brambory, na vlákna
Batáty oškrábeme a uvaříme je v osolené vodě do měkka. Scedíme vodu a k batátům přidáme kokosové mléko.
K batátům prolisujeme česnek a pomocí tyčového mixéru batáty rozmixujeme do kaše.
Podle chuti přidáme sůl a pepř a důkladně kaši zamícháme.
Servírujeme tak, že nejprve do talíře vložíme kaši. Na ní opatrně položíme vlákna masa se šťávou a nakonec jídlo posyepeme nasekanou listovou petrželkou.