Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Pokud jste maliny právě vybrali z mrazničky, můžete je předem ohřát na ohni. Rozmrazí se a lépe se promíchají s medem.
TIP 2: Chcete-li zmrzlinu zjemnit a ještě více osladit, ozdobte ji bílou čokoládou.
Maliny rozmixujeme spolu s medem, citronovou šťávou a mátou v mixéru. Rozmixovanou směs propasírujeme, abychom se zbavili jadérek a odložíme stranou.
V kastrolu ohřejeme smetanu, přidáme kondenzované mléko a dobře spolu promícháme. Přidáme malinové pyré a opět vše společně promixujeme. Vložíme do uzavíratelné plastové nádobky nebo nanukových formiček a dáme na několik hodin zmrazit.