Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Zbylo vám trošku namočených brusinek? Přidejte je ke konci do výpeku. Šťáva tak získá lahodnější chuť.
Brusinky si předem namočíme na tři hodiny do vody. Potom je svaříme v té samé vodě s cukrem a šťávou z citrónu.
Maso osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji ho opečeme z obou stran.
Přendáme ho do pekáčku, posypeme tymiánem, podlijeme vodou a pečeme v rozpálené troubě na 180 °C 90 minut. Občas políváme výpekem.
Na posledních deset minut pečení ho potřeme připravenou brusinkovou směsí.