Recepty Předkrmy Studené Šunkové kornoutky se šlehačkovo-křenovou náplní

Ingredience

8 plátků vepřové šunky
200 ml smetany ke šlehání
2 lžíce křenu (strouhaného)
1 citron (šťáva z čtvrtky)
1 lžíce moučkového cukru
1 špetka soli

Popis

TIP: Šunkové kornoutky skvěle chutnají s čerstvým pečivem nebo jen tak samotné.

Postup přípravy

1

Smetanu ušleháme v hustou šlehačku. Nastrouhaný křen pokapeme citronovou šťávou, osolíme, přidáme cukr a zamícháme. Směs vmícháme do šlehačky.

2

Směsí naplníme zdobící sáček. Z plátků šunky vytvarujeme kornoutky a každý kousek naplníme šlehačkovou náplní.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3