Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smíchejte máslo s cukrem, vajíčky a vanilkovým cukrem. V další misce smíchejte mouku, prášek na pečení, sodu a strouhaný kokos. Sypkou směs vmíchejte do první misky a zalijte mlékem nebo smetanou.
Troubu rozehřejte na 175 °C. Dortovou formu vymažte máslem, vlijte do ní těsto a pečte 30 minut. Poté nechte asi 10 minut vychladnout, vyndejte hotový korpus z formy a nechte odpočívat.
Smíchejte všechny ingredience na krém. Vychladlý korpus rozkrojte na dvě poloviny, půlku jednoho plátu promažte krémem a překryjte druhou půlkou. Promazanou půlku postavte na zbylou část korpusu, tak vznikne tělo zajíčka. Přibližně v půlce „zad“ udělejte šikmý řez, aby vznikla hlavička. Vyřízlou část použijte na ocas.
Korpus potřete zbytkem krému a bohatě zasypeme strouhaným kokosem.
Krémem spojte obě části korpusu.
Z tvrdého papíru vystřihněte ouška a zapíchněte je do hlavičky. Lentilky použijte na oči.