Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Manipulaci s rybami vám při grilování skvěle usnadní speciální grilovací držák na ryby!
Pražmu si očistíme a připravíme k naplnění. Rybu ostrým nožem nařízněme tak, aby kapsa pro plnění byla prostornější.
Citrony si nakrájíme na srpky, připravenou pražmu opepříme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
Plníme citrony a čerstvou petrželkovou natí, pro zvýraznění chuti přidáme olivový olej.
Pražmu na závěr pokapeme citronovou šťávou a olivovým olejem. Grilujeme z každé strany asi 8 minut.
Grilovanou pražmu podáváme s lehkým polníčkovým salátem a čerstvým pečivem.